KALAJOELtA Arki- ja juhlakengät kaikkiin tilaisuuksiin

Kysy palveluistamme
Kupari-Kenkä Oy:n logo.

Kupari-Kenkä Oy tuntee juhlakengät ja muut jalkineet. Tarjoamme asiakkaillemme henkilökohtaista palvelua uusien kenkien valinnassa. Jo lähes 20 vuotta toiminnassa ollut liikkeemme on palveluksessasi jokaisena arkipäivänä Kalajoen keskustassa. Myymme kenkiä miehille sekä naisille laidasta laitaan.

Tervetuloa käymään!

Henkilökohtaista palvelua

Lämminhenkinen ja henkilökohtainen asiakaspalvelu merkitsee meille paljon. Jokainen uusi ja vanha asiakas on meille tärkeä, joten autamme sinua mielellämme siitä hetkestä lähtien, kun astut sisään liikkeeseemme. Annamme asiakkaillemme asiantuntevaa neuvontaa arki- ja juhlakenkien valinnassa ja niiden kunnon ylläpidossa. 


Myymme kaikki tarvittavat oheistuotteet kenkiesi hyvinvoinnin tueksi ja ohjeistamme niiden käyttöön. Näihin kuuluvat esimerkiksi kenkien hoitotuotteet, suoja-aineet ja pohjalliset. Hyvin hoidetut kengät kestävät käytössä pitkään. Autamme sinua pitämään niistä huolta!

Uudet kengät kotiin toimitettuina

Myymme sekä arki- että juhlakenkiä myös postimyynnin kautta kiireisille ja mukavuudenhaluisille shoppailijoille. Kysy tuotevalikoimastamme tarkemmin ja tilaa uudet kenkäsi Kupari-Kengästä. Saat näin upouudet kengät vaivatta suoraan kotiin toimitettuna. Tilauksesi toimitetaan haluamallasi tavalla joko lähimpään Postin toimipisteeseen tai kotiisi.

Apua kenkien valintaan

Tärkein palvelumme on luonnollisesti auttaa asiakasta löytämään sopiva kenkäpari. Uusien kenkien ja vaatteiden katselu ja sovittaminen on toki mukavaa, mutta joskus sitä haluaa vain löytää tarvitsemansa kengät heti. Me autamme sinua löytämään sopivan kenkäparin nopeasti ja vaivattomasti. 


Tunnemme tuotevalikoimamme koot, piirteet ja materiaalit läpikotaisin, joten osaamme helposti ehdottaa tarpeisiisi sopivat kengät. Laaja merkkivalikoimamme sisältää kenkiä juhlaan, arkeen ja työskentelyyn. Tuo halutessasi juhlapukusi paikan päälle, niin me etsimme sinulle pukuusi sopivat juhlakengät. Näin saat aikaan upean yhdistelmän vaivattomasti ja pääset edustamaan upeana tulevissa tilaisuuksissa.


Meiltä löytyy myös mittava tuoteluettelo, jonka kautta löydät haluamasi arki- tai juhlakengät helposti ja nopeasti. Näin vältyt arvailulta ja ajan hukalta. Kysy tuoteluettelostamme lisää sähköpostitse.